12 reklamer med Homer Simpsons

Jeg er stor fan av The Simpsons. Når jeg fyller dagen min med analyser, prosjekteringer og rapporter, så er det godt å slappe av til litt “enklere” humor. Første episode ble sendt tilbake i 1987, noe som betyr at serien har overlevd i 23 år. Som de fleste andre kjendiser, er Homer til salgs. Dette har ført til en rekke reklameklipp gjennom årene.

Her er 12 reklamer med Homer Simpsons i hovedrollen:

Dominos Pizza

KFC

Burger King

Toyota Corolla

Mastercard

The Simpsons Ride

custom essays writer
Butterfingers

CCs

Renault

TGI Fridays

Discovery Channel

Mr. Plow

765qwerty765

Kenneth Dreyer

Rådgiver at Inevo
Dette er min personlige blogg. Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi, markedsføring og design. Dette vil i hovedsak være temaene på bloggen min.

Latest posts by Kenneth Dreyer (see all)

2 thoughts on “12 reklamer med Homer Simpsons

Comments are closed.