Bloggtips: Lær fra andre bloggere

write my paper

Er det en ting jeg har lært gjennom årene er det at om man skal bli flink på noe, så er en flott kilde for kunnskaper og inspirasjon andre som driver med det samme. Lær hva andre gjør bra og hva andre gjør feil.

Blogging er stort i Norge. På toppen finner vi de såkalte rosabloggene som utkonkurrerer en rekke andre store nettsider med mannsterke redaksjoner bak seg. Men, bak alle disse tenåringsbloggene finner vi tusenvis av andre blogger som ikke har like mange lesere, men som fortsatt blogger om meget spennende temaer.

Vi har blogger om mat og kosthold, bil og motor, friluft og sport. Vi har bloggere som blogger om yrket sitt eller som blogger til industrien sin. Vi har bloggere som skriver med håp om reklameinntekter, bloggere som skriver i håp om å bli oppdaget av nye kunder og bloggere som skriver for å bli flinkere innen forskjellige temaer. Kvaliteten på bloggene varierer stort, både når det kommer til innhold og det tekniske rundt bloggen.

Det er mange der ut som skriver bra, men som ikke klarer å utnyte bloggens fulle potensial. Dette fordi de ikke klarer å få de tekniske løsningene på plass som hjelper å engasjere leserne og som gjør det visuelt med attraktivt å lese gjennom innholdet og utføre en handling (f.eks legge igjen en kommentar).

Et sted man kan få hjelp med bloggingen sin er på nettsamfunnet BareBlogg. Her inne finner du bloggere fra forskjellige kategorier som diskuterer alt fra skriveteknikk til innstikk du kan installere på bloggen for å øke engasjement.

Jeg har alltid vært stor tilhenger av slike nettsamfunn. Som medlem har du en god mulighet til å få uforpliktede tilbakemeldinger av andre og du kan lære av andres feil (og suksess). Istedenfor å lure på om en ting funker, hvorfor ikke høre med noen som har prøvd?

BareBlogg er drevet av en kar fra Stavanger med navnet Morten Magnusson. Han driver BareBlogg på hobbybasis og har lagt betydelig arbeid i å bygge et nettsamfunn for bloggere. Dette synes jeg er kjempeflott, så her har du et dedikert innlegg til prosjektet ditt, Morten :)

 

Kenneth Dreyer

Rådgiver at Inevo
Dette er min personlige blogg. Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi, markedsføring og design. Dette vil i hovedsak være temaene på bloggen min.

Latest posts by Kenneth Dreyer (see all)

3 thoughts on “Bloggtips: Lær fra andre bloggere

  1. Helt enig! Jeg har lært veldig mye etter jeg registrerte meg på BareBlogg :) Da hadde jeg akkurat fått eget domene og satt der som et spørsmålstegn :p

Comments are closed.