Bokmerker og oppsummering av Februar

software download sites

I løpet av en måned kommer jeg ofte over en rekke spennende juveler på nett. Siden jeg liker å dele, så tenkte jeg det kunne være en god ide å oppsummere disse juvelene i et nytt innlegg på slutten av hver måned. Jeg gir herved et innsyn i mine bokmerker fra Februar..

(I tilfeldig rekkefølge):
 

 

Utover det, så vil jeg gjerne oppfordre de av dere som jobber innen ehandel til å delta på Facebook-siden til E-Handel Norge. Jeg hadde et personlig mål om å få denne oppe til 100 medlemmer i løpet av Februar, uten å bruke betalt markedsføring. I skrivende stund er det under et døgn igjen og vi mangler 8 likes.

Kenneth Dreyer

Rådgiver at Inevo
Dette er min personlige blogg. Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi, markedsføring og design. Dette vil i hovedsak være temaene på bloggen min.

Latest posts by Kenneth Dreyer (see all)

One thought on “Bokmerker og oppsummering av Februar

Comments are closed.