Facebook enda mer integrert i det virkelige liv

Jeg har tidligere skrevet om markedsførings-stunt hvor Facebook integreres med den virkelige verden utenfor internett. I dette innlegget skal jeg vise et eksempel som har tatt dette til et helt nytt nivå!

Facebook integreres med Coca Cola Village

Et selskap kalt ProMarket har gjort en fantastisk jobb med å integrere Facebook mot en event kalt Coca Cola Village som de kjører på vegne av kunden Coca Cola.

Cola Cola Village er en sommer-event som kjøres hver sommer i Israel, hvor Coca Cola over en helg stiller opp med masse underholdning og morro for deltagere, for å selvfølgelig skape oppmerksomhet og økt preferansen rundt merkevaren sin. I år har de dratt dette til et helt nytt nivå.

Når du møter opp, så får du utdelt et armbånd hvor du har registert din Facebook-konto informasjon, som gir CCV (Coca Cola Village) tilgang til din konto. Gjennom dette armbåndet kunne deltagerne hele tiden holde sine venner oppdatert på hva de foretok seg hos CCV. Ikke bare det, men på gruppebilder ble deltagerne automatisk tagget mot sin egen Facebook-profil.

penis growth

Eventen hadde 650 deltagere hver dag, som tilsammen sendte 35.000 innlegg på Facebook hver dag, totalt over 100.000 innlegg i løpet av eventen.

Ta en titt på videoen under:

Vil vi kanskje se noe lignende i Norge snart? Dette burde jo være et must på bloggcamp.

Kenneth Dreyer

Rådgiver at Inevo
Dette er min personlige blogg. Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi, markedsføring og design. Dette vil i hovedsak være temaene på bloggen min.

Latest posts by Kenneth Dreyer (see all)

2 thoughts on “Facebook enda mer integrert i det virkelige liv

  1. Jeg må si det er helt utrolig hvor langt vi har kommet med teknologien. Ting som dette var jo helt uvirkelig for bare noen år tilbake siden. Om 5 år har vi vel sosiale medier overalt, selv utenfor internett!

Comments are closed.