Forskjellen mellom Marketing, PR, Advertising og Branding

adexpert

editing and proofreading services

Kenneth Dreyer

6 thoughts on “Forskjellen mellom Marketing, PR, Advertising og Branding

  1. ey, Kenneth! Du leser bloggen min enda jo :D nå ble jeg glad! Og som alltid kommer du med gode råd og tusen takk for det. Jeg har bestemt meg for å ta ferdig fagbrevet mitt, ellers så føler jeg at to år i på yrkesfag er bortkastet. jeg MÅ gjøre meg ferdig med ting (selv om det av og til tar tid;P) ellers så bli jeg gal. Planen er å gå lærling samtidig som jeg leser selv på allmennfagene. Ett år til på VGS føler jeg er bortkasta, selv om det sikkert hadde blitt enklere å ta påbygg da.

    Planen er å reise og studere videre etter to år, da jeg har tatt fagbrev og har studiekompetanse. Og Australia er virkelig en drøm som jeg håper blir oppfyllt. Og det blir den jo om jeg vil:D

    Det var godt å få høre at universitet lønner seg, for jeg har vært litt skep på skole rett og slett fordi pappa slutta da han var 15 og klarte seg utrolig godt etter det, for han er en av de mest ettertrakta selgerne på sitt område i sine to distrikter. Men det er vel sant det su sier, at utdanning og en bachelorgrad kommer godt med. Tusen takk for en motiverende kommentar, Kenneth! Håper du har hatt en fin sommer :)

Comments are closed.