Google briller – "Project Glass"

I går kom det en nyhet fra Google som iallefall fanget oppmerksomheten min – Google jobber med å lage briller.
apple software downloads

Vel, det er ikke hvilken som helst slags briller. Disse får augmented reality apps vi har sett til å se ut som små pingler. Disse brillene baserer seg på nettopp augmented reality, eller utvidet virkelighet som det heter på norsk.

Brillene legger på et ekstra lag med informasjon på det du ser foran deg i virkeligheten. Fremfor at jeg skal kjede deg med min forklaring på utvidet virkelighet foreslår jeg du heller tar en titt på denne videoen:

Ta en titt på Google sine sider om prosjektet her.

Hva betyr dette for markedsføring?

Det er hva dette betyr for markedsføring jeg finner mest spennende. Når dette produktet (eller et lignende produkt) når markedet og plutselig alle går rundt med slike briller, i samme stil som smarttelefonene fikk en eksplosiv vekst – hva betyr det for de av oss som jobber med markedsføring?

På et eller annet vis må vi tilpasse oss slik at vi kan gi disse brillene den informasjonen de trenger. Varsler, opplysninger, beskrivelser. Har du en butikk, så må oppsettet på butikken din kartlegges og gjøres tilgjengelig for brillene. Tilbud og andre nyheter fra butikken din må produseres i et format som kan kommunisere med brillene.

Vi går spennende tider i møte. Hva slags muligheter tror du disse brillene kan gi oss markedsførere?

765qwerty765

Kenneth Dreyer

Rådgiver at Inevo
Dette er min personlige blogg. Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi, markedsføring og design. Dette vil i hovedsak være temaene på bloggen min.

Latest posts by Kenneth Dreyer (see all)

4 thoughts on “Google briller – "Project Glass"

  • Tror det har vært testet litt på rundt dette både fra Nokia og Microsoft, og sikkert flere. Men ingen har klart å realisere dette.
   Synes dette ser svært kult ut.
   Angående Augmented reality vil jeg anbefale å sjekke ut:
   http://www.layar.com, svært stilig AR til iPhone..

Comments are closed.