Gratis magasin for etablerere – Genuin


computer security software
Av og til kommer jeg over tilbud som er så gode at jeg bare må dele de med andre. Som oftest nøyer jeg meg med å dele til mine twitter venner, men denne gangen føler jeg for å spre ordet enda lengre og håper mange av dere som leser dette vil gi magasinet en sjanse og dele det med dine etablerer-venner, om du liker hva magasinet har å tilby.

Genuin er et gratis magasin for de med nystartede bedrifter, men innholdet er likevel relevant for de fleste små- og mellomstore bedrifter. Distribusjon er både trykk og digitalt, hvor det blir trykket opp 50.000 oppslag og distributert over Facebook og weben som digitalt.

Genuin skal synliggjøre mulighetene for å starte opp egen bedrift, hjelpe med beslutninger og utviklingsfasen og synliggjøre innovasjon. Det vil publiseres praktiske artikler, intervjuer, case studier og offentlig informasjon.

Du kan bli abonnonent her.

Vil du lese forrige utgave er den tilgjengelig gjennom Facebook-siden deres her.

Tilbud som dette kommer man ikke over hver dag, så om du liker hva Genuin tilbyr oppfordrer jeg deg til å hjelpe med delingen og spre ordet. Jeg har allerede skrevet om det på facebook, twitter og firmaforumet.

Hva synes du om Genuin?

765qwerty765

Kenneth Dreyer

Rådgiver at Inevo
Dette er min personlige blogg. Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi, markedsføring og design. Dette vil i hovedsak være temaene på bloggen min.

Latest posts by Kenneth Dreyer (see all)

Comments are closed.