Hva er det som motiverer oss?

what is the best antivirus software

om over et veldig spennende Youtube-klipp på Thomas Moen sin blogg i dag. Videoen forklarer på en kreativ måte hva som motiverer oss mennesker. For de som ikke har tid til å se videoen, så er dette en oppsummering:

Jobber hvor de ansatte motiveres av penger er typiske jobber hvor man har simple oppgaver, som ikke alltid krever mye tenking. Gjør X og du får Y.

Jobber hvor de ansatte har ansvar, ikke faste retningslinjer, varierte arbeidsdager og varierte oppgaver, motiveres ikke alltid av penger, men av muligheten til å styre eget liv, evnen til å gjøre en bra jobb og det å ha en mening i jobben. Det betyr selvfølgelig ikke at man vil jobbe gratis, man vil allikevel ha nok til at penger ikke vil være et problem i hverdagen.

Kenneth Dreyer

4 thoughts on “Hva er det som motiverer oss?

  1. Takk for oppsummeringen. Så denne i Thomas sin blogg men det ble for langt klipp for meg og jeg hang meg bare opp i “droodlingen”.

    • Ikke sant? Kunne egentlig tenke meg å utdype meg enda mer innenfor temaet om hva som motiverer oss i arbeidslivet, for det er jo så absolutt relevant for grundere..

      Ah, den som hadde mange flere timer i døgnet!

Comments are closed.