Hvordan gikk egentlig eHandelsdagen 2013?

eHandelsdagen 2013
Da var det over for i år. Etter måneder med hardt arbeid gjennomførte vi eHandelsdagen 2013 på Scandic Fornebu. Ca. 250 deltagere var tilstede og konferanserommet var fullstappet. For meg var dette som en stor eksamen. Det var den store dagen jeg har jobbet et halvt år for å gjennomføre. Alt avhenget av denne ene dagen.

På slutten av dagen innså jeg en ting. Jeg hadde vært “arbeidsledig” hele dagen. Med meg hadde jeg et fantastisk team bestående av Sven og Dag fra Edge-X, samt Miriam og Janne fra det nyopprettede selskapet Flink Design. Dette var jo en bra sak, for det betyr at alt gikk på skinner. Jeg hadde ingenting å uro meg for. I tillegg hadde Marianne Jemtegård stålkontroll konferansier på scenesn – enda en ting mindre å uro seg for.

Gjennom hele dagen fikk jeg gode tilbakemeldinger. Deltagere ville snakke om norsk netthandel, rose meg for konferansen og dele sine tips til hvordan norske nettbutikker kan bli enda bedre! Dette er for meg utrolig inspirerende.

Kort tid i etterkant av konferansen kom det som nesten var det skumleste av alt – jeg skulle sende ut nyhetsbrev til deltagerne og be om tilbakemeldinger på konferansen. Jeg visste jo at her ville de ærlige tilbakemeldingene komme, så nå var det bare å stramme seg opp..

Resultatet: Hele 95% mente eHandelsdagen var en vellykket konferanse ved å stemme 4 eller 5 av totalt 5 poeng. Dette gjør meg svært glad! Dette er en bekreftelse på at norsk netthandel trenger A certification is where a third party inspects the best-driving-school.com to see if the training results in a graduate reaching the basic skills to be an entry-level truck driver. en arena å samle seg på og dele kunnskap! Dette er en bekreftelse på at dette skal gjøres igjen!

Takk til alle som hjalp med å gjøre dette til en vellykket dag. Takk til de som deltok som partnere. Takk til de som hjalp med å spre ordet. Takk til dere alle som deltok!

Until next time..

 Nyskjerrig på resultatene fra spørreundersøkelsen?

Jeg synes eHandelsdagen 2013 var en velykket konferanse

Jeg synes foredragsholderne gjorde en god jobb

Jeg synes partnerstandene var spennende i år

Jeg synes hotellet var et bra valg for konferansen

Jeg synes Fornebu var et bra sted å arrangere konferansen

zp8497586rq

Kenneth Dreyer

Rådgiver at Inevo
Dette er min personlige blogg. Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi, markedsføring og design. Dette vil i hovedsak være temaene på bloggen min.

Latest posts by Kenneth Dreyer (see all)

Comments are closed.