Hvorfor du må tilpasse ditt nettsted for håndholdte enheter i dag

En video publisert av Qualcomm viser oss statestikk og fremtidige prediksjoner rundt bruken av håndholdte enheter som iPhone og iPad. Uten tvil noen imponerende tall og jeg har ingen problemer med å være enig i det som blir fremstilt. Jeg har selv troen på at om noen år, så vil enda flere benytte seg av mobile enheter for å oppdatere facebook-statusen sin.

Hva betyr dette for nettstedeiere? Først av alt, så bør man allerede i dag passe på at nettstedet ditt kan vises uten problemer med innhold, navigasjon og funksjonalitet på de mest brukte enhetene – iPhone og Android. Teksten må være lett å lese, så brukervennlighet må også være i høysete.

Jeg tror heller ikke det er urealistisk å si at i fremtiden hvor et nytt søkesegment åpner seg (brukere med håndholdte enheter, ergo små skjermer), så vil også søkemotorene endre sine algoritmer for hvordan de rankerer treffene i søkemotorresultatene. Så om du er fornøyd med plasseringen din i Google i dag på enkelte søkeord og du har voksende mobiltrafikk, så er det enda viktigere å passe på at nettstedet ditt er tilpasset fremtiden.

Ta en titt på videoen under:

Likte du denne, så liker du kanskje videoen om hvordan sosiale medier endre måten vi kommuniserer på.

leopard 10.5 download

Kenneth Dreyer

2 thoughts on “Hvorfor du må tilpasse ditt nettsted for håndholdte enheter i dag

  1. Morsomt nok er jo ikke bloggen din tilpasset. Prøvde å gå inn med mobilen, og kunne knapt lese noe som står her.

  2. Fullt klar over det, men så selger jeg ingen verdens ting gjennom bloggen heller, så det går bra! Verre om det var snakk om en firmaside.

    Jeg har forøvrig et nytt design på vei som forhåpentligvis står klart neste uke.

Comments are closed.