Inevo AS – Norges første byrå med fokus på netthandel

Tiden etter sommerferien har vært travel for meg. Ikke bare var jeg ansvarlig for eHandelsdagen 2013 i August, men jeg stablet også et norges første byrå med fokus på netthandel på beina: Inevo.

Inevo er et selskap jeg har gledet meg til å snakke om. Jeg har i mange år vært veldig lidenskapelig for markedsføring, teknologi og design. Endelig har jeg fått samlet alt dette i selskap, hvor jeg får lov til å være med på forming av bedriftkultur og bestemme hvilken retning vi skal gå i.

Nettbutikker er noe av det jeg liker best å jobbe med på nett. På en måte er det veldig enkelt; de fleste nettbutikker er jo veldig like. Man driver inn trafikk, presenterer sine produkter og overtaler så mange som mulig av de besøkende til å kjøpe. På en annen side er veldig komplisert igjen; noen butikker selger bedre når det er sol, andre selger bedre i helger, andre er sterkt påvirket av pris og noen trenger med fokus på tillit.

argumentative persuasive essay

Noe av det som fasinerer meg mest med å jobbe med nettbutikker er at jeg enkelt kan overføre kunnskap fra en nettbutikk til en annen. Dette gir kundene til Inevo store fordeler, når vi jobber med mange andre nettbutikker. Ekstra heldige er vi også, siden vi har så mange kunder som er glad i å eksprimentere.

Nå gjenstår det bare å se hvor denne reisen tar meg..

Inevo logo

zp8497586rq

Kenneth Dreyer

Rådgiver at Inevo
Dette er min personlige blogg. Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi, markedsføring og design. Dette vil i hovedsak være temaene på bloggen min.

Latest posts by Kenneth Dreyer (see all)

Comments are closed.