Jeg sitter i ANSA Australia sitt hovedstyre

For 2 uker siden var jeg i Melbourne på landsmøte for ANSA Australia. Da jeg reiste dit var det egentlig bare for å få meg en weekend unna Perth og for å se en ny del av Australia. Da jeg reiste hjem igjen satt jeg i hovedstyret for ANSA Australia.

Mitt verv er kommunikasjonsansvarlig, noe som vil si at jeg skal styre nettstrategien for ANSA Australia. Mitt personlige lille mål vil bli å forbedre kommunikasjon innad styrene rundt omkring i de forskjellige byene, samt øke medlemstallene. Jeg har et år på meg til å gjøre dette!

(Bilde: Flickr/bphotos.co.uk)

Melbourne var en ganske fantastisk by, spesielt for de av oss som setter pris på arkitektur. Med sine nesten 4 millioner mennesker, var det liv over alt. Jeg har vanskelig for å tro at man kan kjede seg i denne byen!

Kenneth Dreyer

One thought on “Jeg sitter i ANSA Australia sitt hovedstyre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>