Meg i kyllingdrakt

En av mine siste store oppgaver før jeg er utstyrt med en bachelorgrad er en stor rapport om forskjellige kulturer, hvor vi bruker KFC som referanse. I forbindelse med dette måtte vi lage en video for en av kulturene, som selvfølgelig ble Australia. Det er en kjent sak blandt de lokale at KFC smaker ufattelig godt “dagen derpå”. Det er også en kjentsak at KFC ikke prøver så alt for å hardt å være “et sunnere alternativ”, noe McDonalds prøver med de grisete salatene sine. Målet var å reflektere dette i en reklamesnutt, med en god dose humor.
custom writing essays
Jeg vil minne på at vi ikke er filmstudenter. Filming ble gjort med et GoPro kamera og et mindre Canon kamera. Jeg er i kyllingdrakten mesteparten av tiden.

765qwerty765

Kenneth Dreyer

Rådgiver at Inevo
Dette er min personlige blogg. Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi, markedsføring og design. Dette vil i hovedsak være temaene på bloggen min.

Latest posts by Kenneth Dreyer (see all)

2 thoughts on “Meg i kyllingdrakt

  1. Artig! Jeg ville kanskje ikke kalt den en reklamesnutt, men heller en film, men :) 2 minutters tv tid regner jeg med er i det meste laget for mange kunder :P

    Men likte den veldig godt :D

    • Hvem sa noe om TV? :) Det er et doende medium uansett, saa begrensninger til 15 og 30 sekunders snutter er ikke lengre like viktig. Tror ogsaa du tar det litt for serioest – vi er som sagt ikke filmstudenter, saa det vi lager er naturligvis ikke top-notch!

Comments are closed.