Ny blogg: Nettoptimalisering.no

I dag opprettet jeg en ny blogg – nettoptimalisering.no.

Hvorfor, lurer du kanskje på?

På nettoptimalisering.no kommer jeg til å blogge om mange tekniske ting jeg ikke tror vil være av interesse for mange på denne bloggen. Her blogger jeg om personlige ting, litt om markedsføring, litt om prosjekter jeg er involvert i, teknologi jeg finner spennende og andre ting som opptar meg. Jeg føler at en detaljert post om hvordan man steg-for-steg setter opp en A/B test eller hvordan oppretter en rapport i Google Analytics ikke hører hjemme på denne bloggen.

Optimalisering av nettsider er et tema jeg er veldig interessert i. Da jeg ikke føler det er en overdose av norske nettsteder som tar opp dette, tok jeg saken i egne hender og registerte domenet nettoptimalisering.no. Det vil hovedsakelig være jeg som blogger der, men det er selvfølgelig ikke umulig at det endrer seg i fremtiden.

Jeg har satt et mål for bloggen jeg ønsker å nå innen utgangen av 2010. Om jeg klarer å nå disse målene skal jeg også spandere på bloggen et nytt design, som kommer til å være skreddersydd for bloggen. Dette er målene:

how to increase penile length naturally
  • Publisere minst 25 innlegg
  • Få minst 125 kommentarer
  • Minst 5000 unike besøkende fra oppstart til 31. Desember 2010.
  • Et gjennomsnitt på 50 unike besøkende hver dag.
  • 50 abonnenter på RSS.

Kort sagt, så vil nettoptimalisering.no være en blogg jeg deler tips på og gjør et forsøk på å komme i kontakt med andre som er interessert i samme tema, slik at vi kan dele tips med hverandre. Om du skulle få lyst til å skrive noe på bloggen selv er det bare å ta kontakt med meg!

Om du tror denne bloggen er noe for deg må du gjerne abonnere gjennom RSS. Om du synes det er veldig spennende, så del gjerne en lenke på twitter, facebook eller send en epost til dine kollegaer.

Jeg har allerede publisert det første innlegget: Hvordan sette opp en rapport i Google Analytics som viser deg hvilke kilder som konverterer.

Kenneth Dreyer

Rådgiver at Inevo
Dette er min personlige blogg. Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi, markedsføring og design. Dette vil i hovedsak være temaene på bloggen min.

Latest posts by Kenneth Dreyer (see all)

2 thoughts on “Ny blogg: Nettoptimalisering.no

    • Bra å høre! Kommer ikke til å publisere noe helt ekstremt med innhold på den bloggen, men skal da bli 1-2 per måned.

      Fokusen ligger på kvalitet fremfor kvantitet :)

Comments are closed.