Oh no, not another blog!

Joda, her har du enda en blogg. Mitt navn er som du da sikkert skjønner Kenneth. Jeg er nylig blitt 23 år gammel og bor for tiden i Australia, hvor jeg studerer markedsføring på Curtin University. Hovedårsaken til at jeg opprettet denne bloggen var fordi jeg nylig solgte nettstedet Webforumet.no, norges største nettsamfunn for webmastere. Da trengte jeg et nytt sted jeg kunne få ut mine skriverier og fant da ut at det var på høy tide å opprette en egen blogg. Jeg ser selvfølgelig også noen andre fordeler med denne siden:

  1. Jeg får promotert meg selv ovenfor potensielle kunder til mitt lille frilans firma.
  2. Jeg kan snakke mer personlig da dette blir min nye lekeplass.
  3. Jeg kan delta i de mange bloggdebattene som stadig vekk brygges opp, nå med egen blogg.
  4. Jeg får promotert meg selv på twitter enda (se øverst i headeren).
  5. Jeg kan dele mine bilder her.
  6. Som markedsføringsstudent er det alltid mye å lære, å da kan det jo være en god ide å skrive litt om det her så det setter seg enda bedre i hjernen min.

Grunnene for egen blogg for min del er mange. De viktigeste grunnene for min del er vel nummer 1 og 6.

I tiden fremover kommer jeg til å publisere artikler om markedsføring og internett, bilder fra mitt personlige liv, mine erfaringer jeg føler er verdt å dele som selvstendig næringdrivende samt jeg kommer nok etterhvert til å henge meg på diverse bloggdebatter.

Ha en fin dag alle sammen, å husk å legge meg til i RSS leseren din.

write college essays for money

Kenneth Dreyer

2 thoughts on “Oh no, not another blog!

  1. La deg til i Google Reader. Regner det som temmelig sikkert at det blir noen interessante artikler her. Men en RSS link kunne godt vært mer synlig;)

  2. Hehe, jeg skal da prøve å få skrevet noe her etterhvert. Er litt opptatt med skole og diverse om dagen, men skal få til noen artikler allikevel. Tenkte å skrive litt om webanalyse, livet som grunder, brukervennlig og salgsoptimalisering.. og sikkert litt SEO og internettmarkedsføring generelt : )

Comments are closed.