Et lite vinterdekk eksperiment


buy narrative essay
Jeg har i lengre titt sittet på et domene som var forhåndsvist bra for dekkbransjen – vinterdekk.no. Domenet ble kjøpt i forbindelse med et annet forretningsprosjekt som ikke gikk i boks, så det har ikke vært noe innhold på siden i mitt eie. Jeg bestemte meg derfor at denne uken skulle domenet tas i bruk som et eksperiment.

Det er lenge siden jeg jobbet med å bygge små nettsider som gir på autopilot og krevde lite arbeid. Sist jeg holdt på med det var i 2009. Pengene var gode som ekstrainntekt, men ikke nok til å overleve av. Jeg gikk derfor over til konsulentarbeid.

Nå er det annerledes. Jeg tjener nok til å leve normalt som konsulent, så nå ville små nettsider som gir meg en liten ekstrainntekt bare vært en stor bonus. Jeg starter derfor med å bygge opp en nettside om vinterdekk.

Inntjeningen vil nok være ganske sesonbasert, men det er OK. Vinterdekk.no blir nok ikke den første nettsiden jeg ruller ut i 2012.

Så da starter jeg herved nisjeside-prosjektet mitt. Jeg skal prøve å oppdatere jevnlig på hvordan det går med prosjektet. Mest sannsynlig vil det ikke bli store kronene i 2012, men det er OK. Her er målene mine for 2012:

 • Bygge opp 3 nettsider.
 • Snittinntekt på 10.000 hver måned ved utgang av 2012.

Så da får vi se hvordan det går :)

765qwerty765

Kenneth Dreyer

Rådgiver at Inevo
Dette er min personlige blogg. Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi, markedsføring og design. Dette vil i hovedsak være temaene på bloggen min.

Latest posts by Kenneth Dreyer (see all)

6 thoughts on “Et lite vinterdekk eksperiment

 1. Lykke til med vinterdekk prosjektet! :)

  Jeg tror at smånettsidene (jeg mener “mini websites”) er veldig nyttige, både for ekstrainntekt og for SEO.

  Om snittinntekt: mener du en snittinntekt av alle nisjesidene?

  Hvordan tenker du å tjene penger fra disse nisjesidene? Adsense? Banner?

  • Tenker på snitt av alle nettsidene. Blir jo litt vanskelig å beregne på vinterdekk.no, så den må nok spres utover året.

   Adsense, bannere og eventuelle andre ideer jeg får underveis. Vil nok varierer fra nisje til nisje :)

  • Ja, har piggdekk.no også :) Klarer jeg å rankere nogenlunde på vinterdekk.no i løpet av noen måneder tenkte jeg å slippe det domenet løst også!

 2. Lykke til. Det er morsomt med småsider hvis man har tid til det. Husk at godt innhold er enda viktigere nå enn for 3 år siden da :-)

Comments are closed.